Jobs/internships - Squiby Foods

Jobs and internships

Vacature Meewerkend Teamleider

Functieomschrijving
Squiby Foods B.V. is een im- en export bedrijf dat food producten exporteert naar voornamelijk het Midden Oosten, Azië en Afrika. Met zijn jarenlange ervaring is Squiby Foods B.V. toonaangevend in Nederland en Europa. Door het brede assortiment is Squiby Foods B.V. van grote waarde voor haar klanten. Van een heerlijke Italiaanse buffelmozzarella tot aan een oer-Hollandse haring en alles daar tussen in. Het kan ons niet breed genoeg! Echter deze fantastisch mooie producten komen niet van zelf op de plaats van bestemming en daarom zijn wij op zoek naar iemand die er voor zorgt dat alles op tijd gereed is en die wat sturing kan geven aan het team. Wij zijn per direct op zoek naar een Meewerkend Teamleider Logistiek!

Wat ga je doen?
Als meewerkend teamleider logistiek ben je dagelijks bezig met zendingen voor over de hele wereld. Per dag wordt er bekeken welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Jij maakt de planning voor de mensen op de vloer en zorgt er voor dat het werk op een goede manier wordt ingedeeld. Samen met de rest van het team ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van alle orders die uiteindelijk per lucht- of zeevracht zullen worden verzonden. De werkzaamheden die hierbij horen zijn onder andere het maken van de planning, het leidinggeven aan een team, het checken en controleren van al het werk wat gedaan wordt, maar ook het zelf actief meedraaien in het operationele gedeelte. De werktijden zijn in principe van 07.00 uur tot 16.00 uur.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt minimaal een VMBO niveau. Daarnaast heb je kennis van de Nederlandse en in mindere mate de Engelse taal. Zowel in woord als geschrift. Je bent vrolijk, positief ingesteld, nauwkeurig en proactief. Je hebt zin om samen de schouders er onder te zetten en je houdt ook van een praatje. Een heftruck certificaat is een pré.

Wat bieden wij?
Squiby Foods biedt jou een informele, laagdrempelige, maar professionele werkomgeving met fijne collega’s. De communicatielijnen zijn kort en lekker direct. Wij zijn op zoek naar iemand voor de lange termijn en die samen met ons mee wil groeien. Er zijn voldoende mogelijkheden voor persoonlijke groei en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform!

Vacature commercieel medewerker

Functieomschrijving
Squiby Foods B.V. is een im- en export bedrijf dat food producten exporteert naar voornamelijk het Midden Oosten, Azië en Afrika. Met zijn jarenlange ervaring is Squiby Foods toonaangevend in Nederland en Europa. Door het brede assortiment is Squiby Foods van grote waarde voor haar klanten. Van een heerlijke Italiaanse buffelmozzarella tot aan een oer-Hollandse haring en alles daar tussen in. Het kan ons niet breed genoeg! Echter om deze fantastisch mooie producten goed te kunnen verkopen zijn wij op zoek naar een commerciële medewerker die ons commerciële team kan ondersteunen. Wij zijn per direct op zoek naar een Commerciële medewerker binnendienst voor 24 uur tot 32 uur.

Wat ga je doen?
Als commercieel medewerker bevind je jezelf dagelijks in een internationaal speelveld. Je ondersteunt het verkoopteam en onze inkoper. Samen met de rest van het team ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van ons ERP systeem, het invoeren van orders en andere ondersteunende activiteiten. Daarbij heb je contact met zowel onze klanten als onze leveranciers. Je zal worden ondersteund door de rest van het backoffice team.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent in het bezit van een Mbo- of Hbo-diploma. Daarnaast heb je kennis van de Nederlandse en de Engelse taal. Zowel in woord als geschrift. Mocht je nog een taal beheersen, dan is dat natuurlijk fantastisch. Je bent vrolijk en positief ingesteld, nauwkeurig en proactief en je bent communicatief sterk. Affiniteit met food is een absolute pré. Jij vindt het fijn om samen dingen op te pakken en bent dus een echte teamspeler.

Wat bieden wij?
Squiby Foods biedt jou een informele, laagdrempelige, maar professionele werkomgeving met fijne collega’s. De communicatielijnen zijn kort en lekker direct. Wij zijn op zoek naar iemand voor de lange termijn. Er zijn voldoende mogelijkheden voor persoonlijke groei en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform!

Vacature Marketing/Communicatie stagiaire

Producten en leveranciers uit heel Europa, klanten over heel de wereld; bij Squiby Foods B.V. beland je in een internationale omgeving. Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi Arabië, Singapore, Vietnam, en Roemenië is een kleine greep uit onze uiteenlopende afzetgebieden. Allemaal worden ze bediend met producten uit heel Europa, zoals heerlijke burrata uit Italië of Gillardeau oesters uit Frankrijk.

Dagelijks bevinden we ons in een wereld waarin communicatie steeds belangrijker wordt. Waar onze accountmanagers in nauw contact staan met onze klanten, wordt er verwacht dat jij met jouw eigen ideeën voor een frisse denkwijze zorgt omtrent de online communicatie. Mogelijke werkzaamheden tijdens de stage zijn:

 • Het vormgeven van promotiemateriaal in samenwerking met merken/partners
 • Het creëren van een “look” en het opzetten van diverse nieuwsbrieven/catalogussen
 • Het verzorgen van content voor social media
 • Het ondersteunen van de accountmanagers waar nodig

Wat wordt er van je verwacht?

 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van communicatie of marketing.
 • Je hebt een creatieve geest met een proactieve houding.
 • Je bent uitstekend in woord en geschrift: Nederlands + Engels.
 • Photoshop – illistrator – InDesign zijn geen onbekende programma’s voor jou.
 • Het hebben van ervaring op het gebied van online marketing is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een kans om in een internationale omgeving ervaring op te doen.
 • Veel vrijheid voor eigen inbreng binnen jouw functie.
 • Een kans om part time te “blijven hangen” na je meewerkstage.
 • Een stagevergoeding
 • Een informele werksfeer binnen een familiebedrijf.