EN

Commercieel medwerker

Maak Europa in de hele wereld verkrijgbaar

Over jou

Als Commercieel Medewerker breng jij leads en klanten op de hoogte van onze producten. Je hebt contact met internationale klanten en onze leveranciers. Samen met het verkoopteam ben je verantwoordelijk voor de sales binnen het bedrijf.

Over werk

Voor deze rol zoeken we een persoon met een MBO of HBO opleidingsniveau. Met jouw team houd je ons ERP systeem bij waarin belangrijke bedrijfsinformatie en -processen samenkomen. Je voert nieuwe orders in en ondersteunt de accountmanager. Denk hierbij aan het opstellen van offertes of het vaststellen van productregistratie in een specifiek land. Onze backoffice ondersteunt je in het uitvoeren van je functie. Verder leg je verantwoording af aan de commercieel manager.

De voertaal op de werkvloer is Nederlands. Het contact met klanten verloopt in het Engels. Daarom zoeken we iemand die zowel Nederlands als Engels kan spreken, lezen en schrijven. Het beheersen van meer talen is een dikke pré!

De functie vraagt veel afstemming, zowel intern als met onze klanten en leveranciers. Daarom zoeken we iemand die communicatief sterk is en goed met anderen kan samenwerken. Team work makes the dream work.

Over ons

Bij Squiby Foods vinden we loyaliteit heel belangrijk. Zowel naar onze klanten als naar onze eigen medewerkers. Onze dienstverlening draait op mensen. Onze werknemers krijgen dan ook de aandacht die ze verdienen. We vinden het belangrijk dat elke medewerker zijn/haar functie goed kan uitvoeren. Wij luisteren graag naar je wensen en ondersteunen je bij jouw verdere ontwikkeling. Hierbij houden we van korte lijnen. Vertel het ons als je ergens mee zit of als je hulp nodig hebt. Wij doen dit ook bij jou.

Over collega's

Leer je collega’s beter kennen tijdens één van de vele teamuitjes die we ieder jaar organiseren. Zo bezochten we eerder al een gym, volgenden we een cocktailworkshop en vieren we elk jaar samen kerst. Of sluit aan bij onze vrijdagmiddagborrel. Maar wees gewaarschuwd: hij is heel gezellig!

Over je beloning

Afhankelijk van je ervaring verdien je straks tussen €2.750 en €3.500 per maand. Dit bedrag is exclusief vakantiegeld. Hiervoor ontvang je nog eens 8% van je basisloon. Daarnaast krijg je van ons 25 welverdiende vakantiedagen. Als het van beide kanten bevalt, bieden we jou na 1 jaar een vast contract aan.

Ben jij de persoon die onze sales naar een hoger plan brengt? Neem hier dan contact op met Robert Lesmeister. Hij beantwoordt al je vragen en kan direct een kennismakingsgesprek inplannen.