EN

Altijd alles uit Europa op voorraad.

Vanuit één magazijn rechtstreeks in jouw schappen.

Kennis van de complete keten.

Met ruim 25 jaar ervaring weten wij wat er speelt in de voedselketen. We kennen onze producten en zijn bekend met elke vorm van transport. Hierdoor spelen we eenvoudig in op alles wat kan gebeuren tijdens jouw productreis. We weten wat we kunnen en mogen verwachten van onze leveranciers en samenwerkingspartners. Dit maakt ons en onze diensten betrouwbaar.

One - stop shopping

Logistieke expertise

Service & flexibiliteit

Voor elke hoeveelheid en aantallen.

Bestel wat jij nodig hebt. Of dit nu enkele stuks zijn of een volledige pallet, alles is mogelijk. Werk met een kleine voorraad en lever de beste T.H.T. aan jouw klanten. Door het slim combineren van containers zorgen wij voor een hoge beschikbaarheid van producten. Dit geeft jou de hoogste flexibiliteit in het runnen van jouw business.

Wil je weten wat wij voor jouw groothandel kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Download brochure

Download hier jouw gratis brochure en maak kennis met een selectie van onze leveranciers.

Inhouse certificering
en labeling.

Afrika, Azië en het Midden-Oosten hebben strenge voedselvoorschriften. Zorg ervoor dat landsgrenzen geen belemmering voor jouw diensten worden. Met onze inhouse labeling en certificering voldoe jij aan alle wet- en regelgeving. Jouw producten gaan zorgeloos de grens over.

inhouse and labeling

Ons beter leren kennen

Video afspelen

Een duurzame
samenwerking.

De concurrentie binnen de voedselbranche is hoog en de prijzen fluctueren sterk. Door ontbrekende of slechte communicatie kun jij niet inspelen op die dagelijks veranderende markt. Je hebt te weinig kennis van de gehele keten, waardoor je de grip op het proces mist. Hierdoor kun jij je afspraken niet nakomen met jouw klanten. Dit leidt tot frustratie en draagt niet bij aan jouw reputatie.

Kies daarom een partner die met jou meedenkt. Een partner die tijdig en duidelijk communiceert zodat jij kunt inspelen op die dagelijks veranderende markt. Iemand die weet wat hij verkoopt en jou informeert over nieuwe trends en ontwikkelingen. Een partner die het mogelijk maakt of een alternatief heeft. Zodat jij de beste kwaliteit kunt leveren aan jouw klanten.

Kies voor een duurzame samenwerking met Squiby Foods.

Wij geloven in lange termijn relaties met onze leveranciers en klanten. Vertrouwen en duidelijke communicatie vormen de basis voor goed partnership.

Wij zorgen dat jouw voorraad altijd op peil is, zodat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen.

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor Squiby's Journal en ontvang updates over nieuwe producten en trends.

Robert Lesmeister

Wil je weten wat wij voor jouw groothandel kunnen betekenen?
Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Download here
our catalog