EN

Vlees, vleeswaren
en halal.

Onze selectie van vleesproducten is een ware traktatie voor iedere vleesliefhebber. Kies voor rund, varken, lam of gevogelte. Een groot deel van ons assortiment is halal gecertificeerd. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de Europese normen.

Staat er vlees op het menu? Plaats vandaag nog je bestelling en schotel je klanten een unieke ervaring voor.

Slagers beste vlees
en halal producten.

Rund

Onze rundvleesproducten staan bekend om zijn hoge kwaliteit en malsheid. Kies voor een steak, filet of rack als basis voor je hoofdgerecht.

Dutch veal

Kalf

De verfijnde en delicate smaak van kalfsvlees is een ware traktatie voor fijnproevers. We bieden echt Nederlands kalfsvlees in elke vorm die jij wenst. Zo kun jij heerlijke gastronomische gerechten serveren aan jouw klanten. Veel van onze producten zijn halal gecertificeerd.

Cold cuts

Vleeswaren

Europeanen houden van borrelen. Eén ding wat hierbij niet mag ontbreken is een heerlijke vleesplank. Onze selectie biedt vleeswaren uit Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië. Of je nu op zoek bent naar prosciutto, chorizo of salami, wij hebben het op voorraad.

Maak je keuze uit ons brede assortiment en stel een heerlijke borrelplank samen voor jouw gasten.

Gevogelte

Naast vleesproducten bieden we je een groot assortiment aan gevogelte.Kies eens voor eend of maak kalkoen de hoofdpersoon van jouw gerecht.

Europees gevogelte biedt eindeloze mogelijkheden voor jouw culinaire creaties.

Download brochure

Laat je inspireren door ons assortiment aan vleesproducten. Download hier je brochure.

Leveranciers

Onze leveranciers stoppen veel liefde en vakmanschap in hun vlees- en halalproducten. Dit zie je én proef je terug in ons assortiment.

Ben je zelf leverancier van een Europees product en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze andere producten

Ontvang updates over
nieuwe producten en trends.