EN

Maak Europa in heel de wereld verkrijgbaar.

Onze missie

Europese levensmiddelen staan bekend om de uitgesproken smaak en verfijnde texturen. Bij Squiby Foods willen we de rest van de wereld kennis laten maken met deze mooie producten. Dit doen we door het bieden van hoge kwaliteit en top service. En alles tegen een goede prijs. Ons brede assortiment aan voedsel moet je proberen als je van eten houdt!

Dairy products
Magazijn medewerker

Uitbreiding als ambitie

Naast het aanbieden van Europese levensmiddelen in Azië, Afrika en het Midden-Oosten willen we nog meer landen voorzien van onze kwaliteitsproducten. Er zijn plannen om de komende jaren verder te groeien. Volg ons voor de laatste ontwikkelingen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de voedselbranche?

Meld je dan nu aan voor Squiby's Journal.

Volledig ontzorgd

Sinds 1995 voorzien we groothandels in Azië, Afrika en het Midden-Oosten van de mooiste Europese producten. Hierbij ontzorgen we onze klanten volledig, van advies tot aan export. We werken samen met betrouwbare leveranciers uit Europa voor de beste zuivel-, vlees- , vis-, groente-, fruit- en kruideniersproducten.

Squiby Foods Company

''Squiby Foods. Geïnspireerd door haar voorloper en Chinees vuurwerk''

Het was voorbestemd

In 1990 is André Lesmeister samen met een vriend Foody Fresh BV begonnen. Dit was de voorloper van Squiby Foods. Door de Golfoorlog in Kuwait moesten ze het bedrijf verkopen aan IJzermans Export Groep. André werkte vier jaar voor dit bedrijf waarna hij toch weer besloot om voor zichzelf te beginnen. Dit keer alleen en met ondersteuning van de bank. Squiby Foods was geboren.

De eerste order bestond uit 4 stuks tong, 2 kreeften, 2 pakjes Parmezaanse kaas, een doos groenten en 3 potten mosterd.

Ooit begonnen op zolder van het ouderlijk huis, verhuisde Squiby Foods via het industrieterrein van Legmeer naar de huidige locatie in Hoofddorp. Nu 25 jaar later staat er een bedrijf van 2500m2 inclusief grote koeling en vriezer. De ideale ligging maakt transport over de weg, per boot of per vliegtuig eenvoudig.

Download brochure

Download hier jouw gratis brochure en maak kennis met een selectie van onze leveranciers.

Maatwerk leveren

Met Squiby Foods leveren we maatwerk aan klanten die een breed assortiment Europese levensmiddelen willen kopen. De artikelen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in elke hoeveelheid. Zowel vers als in bevroren toestand. Zo kun jij perfect inspelen op vragen uit de markt.

Squiby Foods products

Bekend met de markt

Als purchase manager of eigenaar van een groothandel probeer je prijs, product, leverancier en hoeveelheid optimaal op elkaar af te stemmen. Met ruim 25 jaar ervaring binnen de voedselbranche kennen we de juiste producten en kanalen. Laat ons de inkoop, export en logistiek voor je verzorgen. Dan kun jij je focussen op wat je echt belangrijk vindt: je klant.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de voedselbranche?

Meld je dan nu aan voor Squiby's Journal.

Hoge kwaliteit en top service

Om je markt goed te kunnen bedienen, moet je weten wat er speelt. Daarom adviseren wij groothandels over trends en ontwikkelingen binnen hun branche. We helpen purchase managers en eigenaren met de inkoop van het juiste assortiment. Afhankelijk van de wensen van jullie klanten, verzorgen we weg, zee of luchttransport. Onze producten worden gelabeld en met de juiste documentatie bij jou afgeleverd. Zo kun jij optimaal jouw klanten bedienen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Kesbeke truck

Gevoel voor ondernemen

Ondernemen doen we op gevoel. Als iets goed voelt, komt dit 9 van de 10 keer ook uit. Hierdoor leggen we veel vertrouwen in onze relaties. We werken dan ook niet met leveranciers maar spreken over partners. Een product alleen is niets waard. Het zijn de mensen die deze business waardevol maken.

Robert Lesmeister

Ben je overtuigd van de meerwaarde die we jou als groothandel of leverancier kunnen bieden? Neem vandaag nog contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.