EN

Het beste
wat Europa
te bieden heeft.

Focus op de groei van jouw bedrijf.

Als groothandel wil je altijd voldoen aan de vraag uit de markt. Hiervoor moet je goed geïnformeerd zijn. Daarnaast wil je dat jouw producten snel, efficiënt en met de juiste labels en documentatie bij je klanten worden geleverd. Dit vraagt veel van jouw organisatie. Tijd en moeite die je liever besteedt aan dat wat jij echt belangrijk vindt: de ideale intermediair zijn voor jouw klanten.

Breng focus aan in je bedrijfsvoering door te kiezen voor een samenwerkingspartner. Laat je volledig ontzorgen. Kies voor Squiby Foods.

Uitstekende kwaliteit, betrouwbare service en waardevol advies. Dat is waar wij als familiebedrijf voor staan.

Inkoop

Export

Logistiek

Advies

Inkoop

Toegang tot ons netwerk van samenwerkingspartners.

Onze langdurige samenwerkingen met Europese premium merken zorgen ervoor dat we snel, kwalitatief hoogwaardige producten leveren. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor levensmiddelen.

Sinds de oprichting in 1995 bouwden we mooie partnerships op met bedrijven in o.a. Nederland, Italië en Frankrijk.

Voor een volledig overzicht van onze samenwerkingen verwijzen we je graag naar onze productpagina.

Export

De wereld is nog nooit zo dichtbij geweest.

Wij zorgen ervoor dat jouw producten bij gerenommeerde groothandels in Afrika, Azië en het Midden-Oosten liggen. Dit vergroot jouw bereik, waardoor mensen ook buiten Europa kunnen genieten van jouw specialiteiten.

Wij verzorgen de productreis van jouw magazijn naar de eindgebruiker. Door onze slimme indeling van containers leveren we iedere hoeveelheid. Groot of klein.

Benieuwd wat we voor jouw specifieke product kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze medewerkers. Samen bepalen we de beste strategie.

Food Logistics

Logistiek

Producten die altijd hun eindbestemming bereiken.

Wij voorzien jouw producten van de juiste etikettering. De juiste labels en documenten zorgen ervoor dat jij de producten zorgeloos kunt importeren. Door onze bekendheid met de lokale wet- en regelgeving gaat jouw bestelling moeiteloos de grens over.

Door onze gunstige ligging ten opzichte van Schiphol en de havens leveren we jouw Europese producten snel én compleet. Op elke locatie in de wereld. Door transportmogelijkheden via land, water of de lucht vinden we altijd de meest efficiënte route voor jouw levensmiddelen.

Onze hub in Rungis geeft onze Franse leveranciers de mogelijkheid om hun producten op die locatie af te leveren. Daardoor kunnen we vrachtwagens efficiënt laden en het wegtransport vanuit Frankrijk optimaliseren. Op deze manier kunnen we je altijd de beste prijs garanderen.

Het BRC certificaat is een bewijs van de hoge kwaliteit waar we voor staan. Dit zie je terug in onze producten, opslagmogelijkheden en transportoplossingen.

Advies

Jouw ogen en oren in Europa.

Wij informeren je over de laatste trends en ontwikkelingen binnen de levensmiddelenbranche. Wees als eerste op de hoogte van nieuwe premium producten die op de markt komen.

Ben je op zoek naar iets specifieks om te voldoen aan de wensen van je klant? Laat het ons weten. Met onze uitgebreide netwerk, productkennis en ervaring vinden we altijd een passende oplossing.

Is het product tijdelijk niet op voorraad? Geen zorgen. Samen zoeken we naar een mooi alternatief. Nee-verkopen behoort tot het verleden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de voedselbranche?

Meld je dan nu aan voor Squiby's Journal.