EN

Medewerker Logistiek

Verbind Europa met de rest van de wereld

Over jou

Als Medewerker Logistiek ben jij het contact voor de rest van de wereld. Jij vormt het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers in verschillende landen. Samen met het team en onze partners ontzorg je onze klanten compleet.

Over werk

Voor deze rol vragen we een MBO of HBO opleidingsniveau. Jouw team is verantwoordelijk voor het bestellen van goederen. Daarnaast kies je het type transport en organiseer je de complete productreis. Zendingen maak je compleet met de juiste documentatie terwijl je constant de klant op de hoogte houdt van de status. Verder instrueer je collega’s over de wijze van orderverwerking en zorg je dat dit proces vlekkeloos verloopt. Door korte lijnen met de commerciële afdelingen tackelen jullie elke uitdaging.

De voertaal op de werkvloer is Nederlands. Dit is belangrijk voor de veiligheid in ons magazijn. Het contact met klanten verloopt in het Engels. Daarom zoeken we iemand die zowel Nederlands als Engels kan spreken, lezen en schrijven. Het beheersen van meer talen is een dikke pré!

Het type order of klant bepaalt de inhoud van de zending en de wijze van transport. Dit maakt voor jou iedere dag anders. Werkdagen lopen in principe van 07:00u-16:00u of van 08:00u-17:00u. In overleg kunnen we hiervan afwijken.

Over ons

Bij Squiby Foods vinden we loyaliteit heel belangrijk. Zowel naar onze klanten als naar onze eigen medewerkers. Onze dienstverlening draait op mensen. Onze werknemers krijgen dan ook de aandacht die ze verdienen. We vinden het belangrijk dat elke medewerker zijn/haar functie goed kan uitvoeren. Wij luisteren graag naar je wensen en ondersteunen je bij jouw verdere ontwikkeling. Hierbij houden we van korte lijnen. Vertel het ons als je ergens mee zit of als je hulp nodig hebt. Wij doen dit ook bij jou.

Over collega's

Leer je collega’s beter kennen tijdens één van de vele teamuitjes die we ieder jaar organiseren. Zo bezochten we eerder al een gym, volgenden we een cocktailworkshop en vieren we elk jaar samen kerst. Of sluit aan bij onze vrijdagmiddagborrel. Maar wees gewaarschuwd: hij is heel gezellig!

Over je beloning

Afhankelijk van je ervaring verdien je straks tussen €2.700 en €3.300 per maand. Dit bedrag is exclusief vakantiegeld. Hiervoor ontvang je nog eens 8% van je basisloon. Daarnaast krijg je van ons 25 welverdiende vakantiedagen. Als het van beide kanten bevalt, bieden we jou na 1 jaar een vast contract aan.

Ben jij de persoon die straks al onze orders gereed maakt? Neem hier dan contact op met Robert Lesmeister. Hij beantwoordt al je vragen en kan direct een kennismakingsgesprek inplannen.