EN

Vakmanschap in Amsterdamse tafelzuren

Leverancier Kesbeke

De samenwerking met Kesbeke begon zo’n 25 jaar geleden. In de tijd dat Squiby Foods net begon. André Lesmeister liep het kantoor van Oos Kesbeke binnen om te praten over een mogelijk partnership. De overeenkomst was in no-time besloten omdat de bedrijven veel gelijkenissen vertonen. Beide houden ze van korte lijntjes, op gevoel besluiten nemen en niet lullen, maar poetsen.

Kesbeke maakt Amsterdamse tafelzuren. Het schillen en inleggen van de groenten gaat handmatig. Hier komt geen machine bij kijken. Kesbeke gelooft dat je alleen dan de beste Amsterdamse tafelzuren maakt. Het assortiment van Kesbeke is uitvoerig en bevat onder andere augurken, kappertjes, zilveruitjes en dill chips.

Squiby Foods distribueert het assortiment van Kesbeke in het Midden-Oosten. Hierbij stemmen we het aanbod af op de sterk veranderende marktvraag. Zo spelen we snel in op speciale verzoeken. Zo maakten we eerder een speciale mix van augurken en kappertjes welke Kesbeke exclusief aan Squiby Foods levert.

Benieuwd naar het totale assortiment van Kesbeke? Download hier jouw brochure en laat je inspireren.

Heb je speciale verzoeken of wil je een nieuw tafelzuur ontwikkelen, neem dan contact op met onze expert. Samen met Kesbeke zoeken we naar een passende oplossing voor jouw vraag.

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelenindustrie?

Schrijf je dan nu hier in voor onze nieuwsbrief.